Friday, July 17, 2009

SETELAH SEKIAN LAMA..

baru arini boleh on9..lebih kurang 2 bulan laptop ngn broadbnd ak tersadai xde sape peduli..

adik aku..da sihat..berganda-ganda sihat sejak abih kimoterapi kanser die..disebabkan da terlampao sihat..aku bawakla dia pegi men netbol..so that die xkan ase mcm org kurang upaya..haha..
aritu aku lepak umah tok aku..pastu makcik Sarmah ( makcik Indon yg jaga nenek aku ) bukak cite..ade satu ari tu adik aku pegi lepak umah tok aku tu..then die cite pasal kanser die..pastu tibe2 die nangis.. (nagis kenagkan nasib la tu)..aduh..goyang gak aku dengar..aku tengok die mcm ok je..mcm xde prasaan da sebab setahu aku die da 100% cured..xsangka plak die still pikir lagi..speechless aku bile tao die still bley nangis lagi disebabkan bnde tu..
tp pape pn..even aku ni bukanla mithali sgt..tp as a sister..aku still brsyukurla sebab xde pape yg buruk jd kat die..nak tlg usap2 belakang klu die nangis..xdptla..mustahil..doa dari jaoh jela..


join Netball Sukan Rakyat Perlis..bertahun-tahun aku idup kat negeri orang..tibe2 bile dikelilingi oleh rakyat Perlis..aku ase macam org asing di bumi sendiri plk..membe2 aku kejap2 tegur orang ni..kejap2 tegur orang tu..sume org kenal sume orang..aku je yang terpinga2 terkebil2 sorang.. sedih.....

Norieleen Farleena bt Ramlee..sahabat aku sejak dari skolah rendah lagi da pun selamat jadi bini orang..aduh..heppy aku tgk die bhgia ngn husband die..smoga ag kekal la leen ngn aiman..aku sentiasa doakan keselamatan rumah tangga ag..hehe..da macam2 jadi kat ag..at last Allah bagi gak kebahagiaan kat ag..pa yg da jadi tu ag abaikan ja..janji ag bhgia n jaga laki ag baek2..kami suma syg ag..ngn laki ag skali..hahaha..buatla anak rme2 sket..nt ag da tua senang idup.. =)


2 comments:

  1. tersentuh gak dgr citer sal adik ko tuk...joeney..cakapla kat adik ko...aku sedia menyediakan bahu dan dada aku tuk die menangis...dan aku ada tuk die...cewah....

    joeney...
    dah tiba masenye...ko knl adik ko dan diri ko betul2...

    ReplyDelete
  2. diri ak pon xtrurus sepenunhny lg..nk knal die plk..da 21 thun ak ngn die idop cmni..xpela kot..

    ReplyDelete