Friday, August 14, 2009

TEWAS AKHIRNYA...

8.8.09 aritu..teslians wat konvoi lagi sekali..and dis tyme kitorang pegi mandi manda kat sungai gabai,ulu langat..5 bijik kete ikot..15 org join..sampe2 je kene panjat tangga yang bley tahanla tinggi die..sume sebab nak mandi tanpa gangguan pnye pasal..tapi bukit lagi yang slalu aku nek kat kangar tu lagi tinggi..so xde prob sangatla..tapi penat tu tetaplah macam haram..

dari atas sampai bawah..mandi macam xingat dunia..dengan jes yang langsung xdisangka-sangka tahap kesportingan dia..1st tyme join ngn dia..xsangka dengan selambaknya dia dia membiarkan badannya dihenjut dan dihempap dan dinaiki dan diluncurkan oleh budak2 ni..memang sporting..

walopun ada jelingan-jelingan yang kurang berpuas hati antara satu sama laen..tapi kitorang sume tetap dengan keghairahan masing-masing..xperlu nak amik pot sangat sebab enjoy itu perlu dinikmati sepenuhnya..

tengah syok2 mandi dan manda dan meluncur dan bersuka-ria..tiba-tiba tumpuan aku terganggu dengan satu pemandangan yang sangat-sangat2la membuatkan aku tersentap..dan segala keghairahan dan keasyikkan aku hilang..aku sangat benci dan serabai tengok pemandangan tu..sangat terganggu..aduh..semangat aku nak bersukaria terbantut disebabkan itu..fikiran aku da jaoh melayang-layang..aku sangat benci...

nasib baek ada diorang..tengok diorang da macam orang hilang akal meluncur dan meluncur dan meluncur..aku rasa sedikit lega..at lis ak masih ade diorang..

da abh mandi..makan..semangat anak muda nak bersukaria blom abih..tyme ni la nk enjoy..xkan bila gigi da xde baru nak kejar dunia..hihihi..kitorang pegi berkaraoke plak..kat alamanda..n sekali lagi aku rasa terganggu dengan lagu-lagu diorang..dan disebabkan gangguan yang bangang itu..aku tewas..aduyai..

da lama aku simpan n bertahan dengan penuh kesabaran seorang muslimah sejati..hehe..malam tu semuanya habih..punah..huh..tapi thnx kepada mereka yang memahami..bukan aku nak.tapi keadaan memaksa..cewah..

dan sekarang aku xmo lagi bekerja keras untuk bertahan..biala dulu..lagipun aku ada diorang yang paham..

pape pun..teslians mmg hebat..

Tuesday, August 4, 2009

DUP DAP DUP DAP

"ayah tao satu benda pasai kakak yang kakak xtao ayah tao"

aduh..tersentap aku dengar ayat ayah aku tadi..

"kalau adik mesti adik cuak dah mao ayah kata gitu" adik aku plak menambahkan getaran di dada..

"xpa..selagi aku xtao pa yang ayah tao..aku xtakut pun" cewah..dengan penuh perasaan xbersalah aku merilekkan diri aku..

tapi dalam hati aku..Allah ja yang tao betapa dup dap nya hati aku..apa yang daddy aku tao?? penat aku mengselambakan muka aku sambil mengerah otak aku untuk pikir apa yang dia tao..

there is only one thing dalam kepala aku sekarang..tapi.......xkan tu yang dia tao?? rasa macam mustahil..tapi xmustahil gak..ok..mari berfikir secara logik..klu itu yang papa aku tao..mesti dia da mengamuk macam orang hilang akal..tapi..xmustahil gak kalu dia berlagak cool n waiting 4 me to tell him da truth..cool??? mustahil..mustahil..benda tu bukan benda yang silly..so..klu ikut logik..mesti dia da mengamuk..yeah!! konfom bukan itu yang dia tao..konfom!!! adeyh...sukar diduga..arghhh!!

kalu bukan itu..apa lagi rahsia besar yang aku simpan?? nothing else setao aku..hopefully he wont expose it sampe bila2..biala jadi rahsia dia..as long as dia xterajang aku sampe bersepai segala-galanya da..aduh..

if he really knows "dat"..aku akan cari sampe lubang cacing orang yang gto dia..just 4 of us yang tao pasal ni termasok aku..satu da mmg impossible..tinggal dua orang ja..aaaaaaaaaaaaaaa!!!!

ok juni..just relax..nothing bad will happen..jangan balek umah selalu..so dat u dont have to face ur father often..hihihi..

ya Allah..selamatkanla hambaMu yang banyak dosa ni..