Tuesday, August 4, 2009

DUP DAP DUP DAP

"ayah tao satu benda pasai kakak yang kakak xtao ayah tao"

aduh..tersentap aku dengar ayat ayah aku tadi..

"kalau adik mesti adik cuak dah mao ayah kata gitu" adik aku plak menambahkan getaran di dada..

"xpa..selagi aku xtao pa yang ayah tao..aku xtakut pun" cewah..dengan penuh perasaan xbersalah aku merilekkan diri aku..

tapi dalam hati aku..Allah ja yang tao betapa dup dap nya hati aku..apa yang daddy aku tao?? penat aku mengselambakan muka aku sambil mengerah otak aku untuk pikir apa yang dia tao..

there is only one thing dalam kepala aku sekarang..tapi.......xkan tu yang dia tao?? rasa macam mustahil..tapi xmustahil gak..ok..mari berfikir secara logik..klu itu yang papa aku tao..mesti dia da mengamuk macam orang hilang akal..tapi..xmustahil gak kalu dia berlagak cool n waiting 4 me to tell him da truth..cool??? mustahil..mustahil..benda tu bukan benda yang silly..so..klu ikut logik..mesti dia da mengamuk..yeah!! konfom bukan itu yang dia tao..konfom!!! adeyh...sukar diduga..arghhh!!

kalu bukan itu..apa lagi rahsia besar yang aku simpan?? nothing else setao aku..hopefully he wont expose it sampe bila2..biala jadi rahsia dia..as long as dia xterajang aku sampe bersepai segala-galanya da..aduh..

if he really knows "dat"..aku akan cari sampe lubang cacing orang yang gto dia..just 4 of us yang tao pasal ni termasok aku..satu da mmg impossible..tinggal dua orang ja..aaaaaaaaaaaaaaa!!!!

ok juni..just relax..nothing bad will happen..jangan balek umah selalu..so dat u dont have to face ur father often..hihihi..

ya Allah..selamatkanla hambaMu yang banyak dosa ni..

5 comments:

  1. hehe...jiwa mesti mau kering..ati mesti mau langsi...dulu aku ske sikap ko tu..tp skang..goyang la babe...lex2...aku stuju ngan reason ko..klu bapak ko btul2 dah tau..mesti die dh amuk satu kg kan...even aku x tau benda per yg besar sgt dosa ko tu(kononnye la besa kan)..tp lex2 sudah...lu dah makan...lu telan la...pe yg ko makan..jgn bgtau org sgt...papepun..i'm cool with it...nk gak aku ko tgk shoot org kan..huhu...mesti best..

    ReplyDelete
  2. ko suka tulis blog tak lengkap kan? ade je rahsia yg ko nak tanak gtaw...

    btw... lek2 sudah... aphal ko gegar ni?

    ReplyDelete
  3. man..ak xpnah bunuh org..ak xpenah terajang mak aku..tp ak xtola bnde yg ak da wt tu bg ko dosa bsr ke kcik..tp klu ikot mmg besau la..org yg tao tu pun bkn ak yg gto..tp pape pun..klu ak da tao..ak cri ko dlu la..hehe

    encik fool..hehe..rhsia2 br msteri..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. uik..cm pernah dgr jer line 1st ayat ko tu???bg aku..beso la kot...sbb aku memang sensitip bab2 dosa ni...maklumla...beriman......klu ko dah x tahan ko sembur je la budak tu.....ko dah x larat...aku sambung...haha

    ReplyDelete
  5. huh..dosa silam memang menghantui kita...

    ReplyDelete