Monday, November 15, 2010

TERIMA KASIH

melepak dan bercerita..terasa insaf dalam syukur..
insaf kerana keadaan dia dan mereka lebih teruk berbanding aku..
syukur kerana dikurniakan sesuatu yang lebih baik dari sebelumnya..

Sunday, November 14, 2010

HUJAN BUNGA DI KUALA LUMPUR

aku tak kisah aku xhairan..
buatlah buat dan buat..
tonggeng atau nganga..
teruskan teruskan teruskan..
sampai bosan dan sawan..
aku suka lihat aku suka tengok..
walau terasa bongok..
suatu hari nanti..
kau bakal rasakan..
penyesalan yang tiada sempadan..
bukan mendoakan..
tapi sekadar peringatan..
jangan salah anggap..
kerana aku bukan gagap..
cuma mereka yang lembab..
mata aku tak sembab..
cuma otak lambat pick-up..
tapi aku dengar semuanya..
aku tahu niatnya..
aku tahu sebabnya..
tapi jangan risau..
aku tak sasau..
aku tak menggagau..
cuma kau yang risau..
oh..
terdetik mahu memuaskan hati..
sudah bertekad tak ikut hati..
biarlah jarum peniti..
menjadi raja menjadi pengganti..




Wednesday, November 10, 2010

4 DA 1 4 ME 4 EVA


i love you..with all my heart..
i dont care what they will say..
as long as u are always be by my side..
this love will remain everlasting..
yes, sometimes i betray u..
when i kept on thinking about the shit..
i am really sorry..
but i do love you..
i love the way you love me..
i adore the way you hit me..
i miss the way you kiss me..
i like the way you say everything to me..
we were meant to be hurt by them..
and we are meant to be with each other..
hey!!
the way you treat me..
when i was not able even to open my eyes..
i will keep it..
for the rest of my life..
that was the sweetest memory..
and i will never let it fades away..
hey!!
you have tried to do everything..
just for me..
dont worry..
even though it will takes my whole lifetime..
i will always be there..
giving my supports..
giving my kisses..
giving my hugs..
so that your smile will never end..
yes!!
i am so proud of you..
being with you..
and remember one thing..
i will never let anybody else to feel the same feeling as mine..


Monday, November 8, 2010

YES AND NO

when my eyes are staring..
when my mind is reading..
my mouth can say nothing..
i am speechless and confuse..
what the hell is happening???
are they insane?
are they stupid?
yes, they are so very stupid..
when they are proudly showing off their stupidity..
do i look like i care?
i was..
and i am not..
na na na na na na na na
hey you..
why are you just sitting there?
lets dancing and smiling..
fucking and pumping..
oh..forgot..
you are not good in it..
but very nice in pretending..
what??
no i am not..
like you obviously..
oww dear..that dress is not suitable..
you have to wear this dress..
keep it tight ya..
promise??
but..who are you?
what are you?
have you ever see me?
no no no..
see through me??
no no no..
so???????




Thursday, November 4, 2010

DOLU DOLU


bapak dia ustaz..tapi perangai dia macam jembalang.. mak dia mualaf cina..tapi muka dia kaler macam kling..

dia jahat..polis suka cari..sampai dalam rumah polis geledah..sebab tu dia lari..kalau dia tak lari..aku takkan pernah dapat kenal dia..terima kasih polis..


dia hitam..tapi sweet..hahaha..sebab tu dulu aku suka makan..sebab dia yang tolong letakkan lauk dalam pinggan aku..so..bolehla aku tengok dia sambil senyum-senyum gatai..

dia berat mulut..tanya nama pun tak jawab..last-last dengan bangganya aku cakap kat diorang..nama dia RIZAL..hahaha..konon aku sorang ja yang tao..


dia suka sengeh..sebab tu aku sanggup menapak ke pondok guard sebab nak usya nama kat buku rekod pak guard..dengan birthday dia sekali aku tapau..


dia baik..aku tipon nak wish gudluck..dia datang bawak nasi goreng..baiknya dia nak bagi aku nasi goreng sampai dia dengan kawan-kawan2 dia bergaduh dengan pak guard..apala..sapa suruh pak guard tak bagi masuk kan..


dia tak nyanyuk..sampai sekarang dia ingat pipi merah aku..sebab dulu lepas bermain-main aku terus pegi makan..dia kata dia suka macam tu..haha..