Tuesday, March 29, 2011

CAYANG MUCUK-MUCUK

aku bukan nak jual baju dalam entri ni..ahaks..saja bergurau senda di pagi yang hening.. saja nak menunjuk2 baju-baju kesayangan aku..wekss..

baju ni aku beli time nak pergi jalan-jalan zoo taiping..sepuluh hengget je uols..beli dekat kedai depan Jitra Mall..ahaks..merahnya makngahhh!! eh..ni baju aku..bukan baju makngah aku..



yang aku beli bundle pasar malam bawah umah aku ni ha..RM5 saja okay..walaupun begitu..tetap selesa dipakai kemana-mana pun jua..ewahhh!!


yang ni aku beli dekat Taiping..pekan Taiping..bapak aku cakap aku orang miskin sebab beli baju koyak-koyak camni...takpela daddy..janji i likeee =p harganya if aku tak silap RM35 kot..tak padan ngan koyak..tapi aku suka..nak buat macam mana..



yang baju aku dapat free..woot woot woot..macam mane aku bley dapat free..tengok sini.. (sila abaikan perot boncet itu) aku suka baju ni..rasa macam pakai baju mahal je..ahaks..wtf..ada satu lagi yang ala2 pattern sama tapi warna hitam..tak boleh post kat sini sebab baju tu belum basuh..wawawa..yang tu aku tak ingat beli kat mana..tapi harga RM10 jewwww..







3 helai baju sama pattern yang paling aku sayang..kalau ikut hati (dan duet) nak je aku beli semua warna and kartun yang ada..tapi apakan daya..bapakku bukan jutawan..
yang warna biru tu aku beli dekat uptown Kajang..RM13..celaka btol..sebab yang 2 helai yang lain tu aku beli RM10 je..

yang gamabr Mickey tu aku beli dekat CMart Arau..woot woot woot..beli sebab keesokkan harinya tu nak pergi tengok movie kat Jitra..hahaha..wtf..over gila..abih dah aku balik rumah tak bawak balik banyak baju..kenala pergi beli kalau nak pergi jalan-jalan..

yang warna peach kepala kucing tu aku beli dekat tempa yang sama dengan baju merah kat atas tadi tu..nak pergi Zoo Taiping punya pasal derr...


yang ni beli dengan bekas scandal..ooppsss...sorryy..RM15..mahal sket yang ni..beli dekat pasar pagi cina Penang..sebenarnya manik-manik hitam tu banyak..tapi semua da arwah sebab basuh pakai machine..fuuuuucckkk!!


yang pon baju free jugak (",)


baju paaaaaaaling mahal aku sejak aku study UPM..Body Gloves!!! woot woot woot!! beli dengan Pok Eid dekat Midvalley..sangat cantekkk nak mampus..ade hood wooo...aku sayang gilos baju ni..mungkin sebab mahal kot..RM45 after less 50%..means kalau takde less memang hareemmla aku nak beli..


yang ni beli time mula-mula aku sampai UPM..beli dekat Jusco..tapi enggak ingat dong Jusco yang mana satu..Cheras Selatan kalau tak silap aku..RM10 kot..ke RM15 ntah..yang pasti beli dekat Reject Shop ah..kuang kuang kuang..bunyi Jusco macam mahal je kan..sial betul..



haa.....yang ni baju paling latest aku beli..RM10 dekat uptown depan The Mines tu..ada banyak kaler pattern ni..tapi yang in berjaya menawan dan menambat hati lembut bak kapasku ini..belum pakai lagi nih..(pakai pegi jalan-jalan maksud aku) bau kedai lagi ni..


tamat sudah iklan baju bukan untuk dijual..yang lain2 belum basuh..kihkihkih..

3 comments:

  1. tudia..ni tempat jual baju ka?hehe..tudia juni,mcm byk gambaq ang tangkap hari yg sama ja..hehe

    ReplyDelete
  2. rajin2..hehe..awat x buh muka skali?baru model.

    ReplyDelete