Sunday, April 17, 2011

NAK GEDIK SANGAT KAN?? AKU PUN BOLEHLA!!

hey, i hate you tao!!
you ingat you hot sangat ke??
i lagi hot okay!!
wtf!!

hey, i know la who are you!!
tapi i malas nak care okay
sebab i not a busybody girl
macam you

who are you nak cakap i macam tu
i dont know you
you pun dont know me
so dont sibuk-sibukla

eh, suka hati i la nak friend2 with sapa2 pun
suka hati friend i la tak nak friend dengan you
sape suruh you gedik2
i tak gedik macam you tao

i taola you beautiful
tapi i lagi pretty
tapi i tak perasan2 pun
you je yang feels like i perasan

thats enoughla you
i malas la nak entertain you
you jagala yourself okay
dont bother2 with my life

p/s : complicated conflict will not gives me anything, just take care of yourself, that would be better..



5 comments:

  1. Chill Chill..There are many types of people in life and this kinda ppl come & go in our life.. Hope you are better now

    ReplyDelete
  2. kenapa juni? :)
    aku suka part 'i taw la u beautiful tapi I lg pretty' hahaha LIKE.

    ReplyDelete
  3. hahaha..sje je..nympah ngn manusia perasan kdg2..

    ReplyDelete