Wednesday, May 18, 2011

CAKAP LEKLOK SKET BANG..TUMBOK KANG.. (kiut x tumbuk aku?? =p)

kenapa orang suka memandang dan menilai sekadar melihat dari luar?
tengok orang dari luar rumah?? ke tengok orang kat luar rumah?? commonla
bang..abang baru je jumpa saya sekali..sekaligus..sekali harung..senang2
je abang cakap saya ni macam tu..perghh..adoi bang..apala abang ni..

saya ni bang, bukanla gadis yang materialistik..tapi kalau orang bagi, saya
sapu je bang..rezeki..takkan nak tolak kan..rugi la..tapi kalau da sampai
nak petikaikan benda yang abang tak tau pasal saya..da tak cantik la camtu..
bang..huduh..huduh..huduh..takkan abang suka kot orang cakap abang
ni huduh..walaupon abang sememangnya buruk dan hudus...

lagi satu bang..saya ni jenis yang tak kisah..kawan bapak saya pon cakap
saya takkan kisah kalau bf saya nek lori ayam pon..tu kawan bapak saya
bang..ha..belom kawan nenek saya lagi..jadi kesimpulannya kat sini..kalau
abang nak tao la kan..saya ni memang bukan gila besi punya pelempuan..
saya gadis kampung biasa saja maa..abang jangan risaula..

abang rilek sudah ok.... =p jangan sibuk2..jaga je bini abang tu baik2..
semoga kita sama2 bahagia sampai mampuss..




Saturday, May 14, 2011

NO VALUE??? REALLY??


i used to value friendship at the highest level

but now its getting lower and lower and lower

why should i do everything for those who never appreciate

i have everything now

and i dont think i need pretender

to complete my life journey

they are my friend if i am theirs..easy

p/s : baik pergi turun beli nasi lemak ayam masak merah..perut pon kenyang..

MIDGET BURUK JELIK


aik..latest entry aku hilang??? ah..biar ah..malas ak nak melayan..lagipon
marah aku da agak reda..tu semua syaitonnirrajim punya angkara..kena
istighfar banyak2 neh..tak bley jadi ni..kata nak jadi cool..perghh..cool taik
kuda kao la juni..lempang berdas-das baru reti..

adeyh..da elok reda marah aku..budak kecik ni buat hal lagi..tengok kerdil
camtu..nak tarik telinga pun aku tak sanggup..

OI BUDAK KECIK!! KAO TU DA LA KERDIL..
PENDEK..TERBANTOT..
KATIK..MUKA BURUK..MACAM PANTAT..DALA MUKA BURUK..
SEDAR2LA DIRI TU SKET..KALAU DA PERANGAI PON MACAM
CILAKAK..MEMANG XDE SAPA HADAP NAK KAWAN NGN KO..

marah btol aku dengan budak kecik tu..dala badan pon terbantot..otak
pun cacat gak..kao ingat aku ni apa? bajet aku bley wat midget porn la
dengan ko..tengok muka kao aku asa
macam nak lempang je..aiiiii....
marah btol aku ni..

nasib baik Yoyoyoyo cakap jangan repot2..kalau tak..eee..aku pegi je repot..
biar kao reti sket macam mana nak hormat manusia..ko tu anjing..kena la
respect manusia..tapi bagi aku..kao tu lagi berkurap dari anjing kurap..

perghhh..berkati2 aku maki ni..tmbh plak la dosa aku..aisey...tapi nak wat
camna..aku pon da tak reti nak watpe lagi..esoklah aku pergi lempang
budak kecik tu..bley?? eh..xmo la lempang..nanti abih kotor tangan gue..

tunggula dia sentuh dulu....

.

p/s : baikkanlah akhlakmu supaya mereka tidak memandang kepada kejelekkan rupamu..perghhh..

Thursday, May 12, 2011

BABI PUKIMAK

aku mintak tolong sebab kao da berjanji

tapi jangnla diam bisu pekak badak

bagitao kalau tak mampu

kurang2 bagi aku kepastian

bley aku cari jalan lain

tapi jangan pilih jalan hitam

kalau kau buat celaka macam ni

aku pon tak hadap nak mintak tolong

ingat satu

lain kali kau setengah mampus tepi jalan pon

aku bagi ludah je

monyet btol



Sunday, May 8, 2011

SEMALAMAN


okay..
another silly mistake..
seems like i couldn't think and act wisely..
bloody damn stupidooo...
and you..
i won't forget your face till i get you back asshole..

neway..that boy was kinda cute..
eh..this is a different story okay..
(",)
nanti kaklong belanja makan eskrem okay..
('',)
eskrem kitkat yang mahal tu..
('',)
kalau nak eskrem murah lagi bagus..
('',)
kaklong pon tengah sengkek ni..
('',)

another different story okay..
budak ni..tak padan dengan kecik..
sekali aku lempang bersepai tengkorak kao..
berani btol kao ni kan..
menyampah btol aku dengan taktik lapok kao tu..
sekali lagi kao buat macam tu..
taola nasib kau nanti..

last different story..
kao tunjuk steady je kan..
baru aku cakap 5 patah kao da goyang2..
kao tengok muka aku ni boleh caya x??
aku pon xto muka aku ni bley caya ke x..
so..
kao get ready je la ea..
jangan buat taik idong dengan aku..
aku tao kao baik hati..
sebab tu aku sengeh je..
POLIS!!!! TOLONG!!!
eh..eh..janganla takot..
aku gurao2 je okay..
('',)




Friday, May 6, 2011

GERAK HATI YANG MENGHARUKAN

tajuk nak leleh kan..bukan apa..saja aku nak amik mood terharu..

semalam Pok Eid nak pegi KB Teknik..nak jumpa Freddy taik idong..
yang aku ni terhegeh2 nak ikot..bosan kot dudk terperap je..

tapi Pok Eid tak bagi ikot..sebab dia cakap nanti kalau Freddy taik
idong takmo bagi duet..cane nak balik Serdang..dalam wallet dia
ada 2 hengget je..aku pon adala lebey kurang singgit limaposen..

so..aku pon tarik muka panjang2..angguk2 bila Pok Eid tak bagi
aku ikot..Pok Eid pon bergerak..

lama aku tunggu Pok Eid reply msg aku..lepas tu..jeng jeng jeng..
tret tret..bunyi msg kat henpon pinjam aku..

Ulu Yam lg, tggu cash kalu leh dpt ri ni. moto pncit dik..

perghh..aku tiba2 da ase semak da..kesian dowh Pok Eid aku tu..
panas2 tggu kat post guard KB Teknik tu..dengan moto pancit lagi..
dala duet xkonfom dapat lagi..

lepas tu enset pinjam bunyi msg lagi..Pok Eid cakap da dapat duet..
dia da nak gerak balik da..ak pon lega la..hehe..dapat duet bro..sape
tak suka..

lepas tu..tiba2 Pok Eid call..cakap dia accident..perghhh..aku da semak
balik..dia cakap idong berdarah..moto da memang tak boleh gerak langsung..
handle depan hancur..rim tayar depan da jadi nombor 8..nasib baik Pok Eid
aku tak injured teruk..patah idong ke..tangan putus ke..telinga hilang sebelah
ke..gigi patah abih semua ke..perghhhh...astagfirulahhalazim....simpangla
malaikat 44..

aku cakap nak pegi kat dia..tapi dia xkasila..tak harap kot aku bawak moto
pegi sampai ke Serendah nu..eleh..macamla aku xpenah bawak..ha!! degil!! degil!!

aku da tak keruan da..Pok Eid cakap dia tengah tunggu abang dengan membe2
dia..aku ni da nak msg Brader Loq nak mintak pinjam kete da nak pegi sana..
tapi Pok Eid tak reply msg aku cakap boleh ke x..kang kalau aku pegi kang
terkedok plak aku nak cari lokasi kejadian..dudukla aku atas tilam tunggu dan terus
menunggu..hahahahahah...

call waiting..call lagi..waiting lagi..call lagi..tiba2 enset Pok Eid da off..
adoiii..aku pon tak melilau2 da kepala hotak..nasib baik Pok Eid tiba2
call aku pakai enset abang die..dia cakap da ok..setel semua..tapi
dia kena off enset..

ok.aku paham..

end of story..Pok Eid balik..kitorang pegi makan..Pok Eid pun bercerita
panjang..rasa bersalah btol aku sebab aku yang sungguh2 suruh Pok Eid
pergi KB Teknik jumpa Freddy taik idong tu..

kesian aku tengok Pok Eid..muka memang da macam cipan da sebab letih
sangat..perghhh..susah nak dapat ni.. =)

terima kasih abea..

p/s : when you feel alone, just look at the spaces between your fingers..remember..that's where mine fit perfectly...

Wednesday, May 4, 2011

ENTRY LUAH PERASAAN KONON2

wayar2 berselirat dalam hotak..
itu salah ini betol..
itu betol ini salah..
letih belajar tapi terpaksa teruskan..
tanggungjawab belum terla
ksana..
susah sangat ke nak paham??
demand perut belum tercapai..
banyaknyaaaa!!!

sesungguhnya aku terlalu merindui mere
ka..

time aku nak study tiba2 tenet laju macam keta pakai minyak kapal terbang plak..
dugaan betul..
ishhh..dugaan cmni pon takkan x bley handle??
errr...agak tak bley la..hahaha..



terlampau banyak kekesalan..
kalau la ada..... mesin cahaya masa!!
aku nak pegi zaman time aku kecik2 dulu..
ketuk2 kepala..pulas2 telinga..rendam2 dalam kolah air..ikat seret heret dengan keta tolak..
lempang kiri kanan berdas2..ikat kat pokok biar kena gigit kerengga..paksa minum air sabun
lepas tu pijak2 perut..sambil caka
p..
"pemalas nak mampus!! sebab kau pemalas la aku jadi cmni sekarang kau tao!! "

.......
.......
.......
.......
.......
.......

tak berguna punnn..





teruskan idop..cubala menjadi yang lebih baik
walaupun tak dapat capai sempurna tahap dewa kelapan..

p/s : pagi tadi aku berjaya pegi jogingg wooo...tahniah juni!!!

Tuesday, May 3, 2011

CUCUK2 BONTOT KAO

susahnya nak dapatkan benda yang senang..
ingatkan da sampai tarikh..semua da bley setel..
ingatkan da bley sengeh luas2 bila dapat makan
Jco yogurt..*sigh*..ni la orang panggil dugaan..
kena taip2 lagi..ingatkan tak guna belajar format
surat rasmi kat sekolah dulu..sekali siap kena google
plak dalam tenet..huakhuakhuak..lepas tu da abih
sem ingatkan tak payah da pegi kedai komputer
nak print bagai..sekali kena jugak terkedok2 pegi..
dah tu kena bergerak jaohhhhhh ke Serendah plak
lepas ni..kalau tak dapat jugak..aku sontot jugak
bontot si Freddy tu..sontot pakai batang hammer..
pusing2 dalam lobang dubur beliau..biar tercirit2..
hyperbola tak hyperactive la..janji dapat..ingat senang
ke nak taip formal letter?? ingat tak panas ke nak
pergi kedai komputer nak print segala..ingat best ke
nak pegi jaoh2..tak best wa cakap luu..lu langsi lu mati..
mati dalam keadaan menjijikan..ishh..berani sangatla
aku nak bunuh orang kan..eh..eh..eh..aku tak kira..
aku nak jugak..letih2 aku google digital camera dalam
tenet..woowoowoo..macam nak nangis guling2 atas
rel ketapi je ase..(eh, da lama tak asa nak guling2 atas
rel ketapi)..kalau tak dapat jugak??? eleh..ingat kau
sorang je ade skills bagai?? aku pon adala...haha..
haiyooo...jiran depan umah curik selipar Pok Eid..
muahahaha..ikut sukala diorang nak pakai ape pon..
tak payah nak kutuk2..baik pegi nasihat elok2..dapat
jugak pahala..macamla korang tu bagos sangat..

CEMUIH AKU TENGOK


kalaula aku ni gedix dan daring gituu..
da lama aku tangkap peluk cium kau..
biar tejegil2 bijik mata tengok..
biar berjejer air liur meleleh..
biar ternganga2 mulut senget..
biar kembang kempis lobang hidung..
nasib baik aku pemalu..
('',)