Tuesday, May 3, 2011

CUCUK2 BONTOT KAO

susahnya nak dapatkan benda yang senang..
ingatkan da sampai tarikh..semua da bley setel..
ingatkan da bley sengeh luas2 bila dapat makan
Jco yogurt..*sigh*..ni la orang panggil dugaan..
kena taip2 lagi..ingatkan tak guna belajar format
surat rasmi kat sekolah dulu..sekali siap kena google
plak dalam tenet..huakhuakhuak..lepas tu da abih
sem ingatkan tak payah da pegi kedai komputer
nak print bagai..sekali kena jugak terkedok2 pegi..
dah tu kena bergerak jaohhhhhh ke Serendah plak
lepas ni..kalau tak dapat jugak..aku sontot jugak
bontot si Freddy tu..sontot pakai batang hammer..
pusing2 dalam lobang dubur beliau..biar tercirit2..
hyperbola tak hyperactive la..janji dapat..ingat senang
ke nak taip formal letter?? ingat tak panas ke nak
pergi kedai komputer nak print segala..ingat best ke
nak pegi jaoh2..tak best wa cakap luu..lu langsi lu mati..
mati dalam keadaan menjijikan..ishh..berani sangatla
aku nak bunuh orang kan..eh..eh..eh..aku tak kira..
aku nak jugak..letih2 aku google digital camera dalam
tenet..woowoowoo..macam nak nangis guling2 atas
rel ketapi je ase..(eh, da lama tak asa nak guling2 atas
rel ketapi)..kalau tak dapat jugak??? eleh..ingat kau
sorang je ade skills bagai?? aku pon adala...haha..
haiyooo...jiran depan umah curik selipar Pok Eid..
muahahaha..ikut sukala diorang nak pakai ape pon..
tak payah nak kutuk2..baik pegi nasihat elok2..dapat
jugak pahala..macamla korang tu bagos sangat..

4 comments:

  1. ganas la..hehe.. guna la gerudi lagi bagus.. :)

    ReplyDelete
  2. hahahaha...guling2 ake bace..mengong!!!

    ReplyDelete
  3. jiran depan umah yang disangkakan mati tu ke?

    ReplyDelete
  4. aah..sape lg yg nk nek atas ni kn semata2 nk curik slipar?? wtf!!

    ReplyDelete