Thursday, June 16, 2011

DEMAM HANDBALL

malam ni aku demam lagi...*sigh*..tak tau la kenapa sekarang ni aku asyik nak sakit je..kalau dulu 4 5 6 tahun pun payah nak demam..ni selang sehari dua deman..dala hidayah belum dapat lagi ni..adoyai..jadi memandangkan malam ni aku siap muntah-muntah lagi..kak nik keeper tak bagi aku pergi training..da sudahnya..aku teramat bosan duduk dalam bilik ni sorang-sorang..so..aku bercadang nak bercerita serba sedikitla pasal team handball aku kat UPM ni..sikit-sikit je..kang banyak-banyak jadi pening..nape pening?? aku pun tak taula..



ni time bleep test aritu..bleep test ni konon untuk macam test fitness atlit-atlit la..haha..macam taik kuda je aku buat test ni..dia macam kena lari ulang alik ikut bu
nyi beep yang diorang pasang kat speaker..makin lama makin laju la kiranya kena lari..haha..kalau makin lama makin slow larat gak aku...



ni team laki..aku kurang kenal sikit dengan diorang..pemalu la katakan..haha..so tak banyakla yang boleh aku ceritakan pasal team ni..mintak maaf kakak-kakak sekalian..tapi yang aku tao baju hitam tu la manager dia..yang pasti..diorang memang hebat sebab tadi diorang kalahkan team UPNM friendly petang tadi..



ni training session la..tak larat aku nak upload semua gamba..kepala wa manyak pusing ooo..kitorang training siang dan malam..tapi bukannya hari-hari si
ang malam..contoh kalau pagi petang ada training..malam kitorang restla..ingat robot ciptaan saintis jepun ke nak melompat siang malam..tapi letih tu..tuhan jela yang tao..*sigh*



ini time nak pegi friendly dengan USIM aritu..yang duduk sebelah aku pakai sweater merah tu Apin..roommate aku..yang tudung itu gadis keeper mantap dari Sabah yang nak cakap sekali dalam sehari pun payah..kat gamba atas tu..yang free hair tu la kapitan aka kapten kitorang..sebelahnya si mulut banyak cakap tak reti-reti nak berenti Jiah..yang buat peace kat belakang tu walaopun tulang keting injured Wawan..orang Penang..consider as orang kampung aku la..sebelah Wawan pun boleh gak diconsiderkan orang kampung aku..Diela,,orang Kedah kot kalau tak silap..sebelahnya lagi Julia..aku tak tao dia orang mana..ahaks..

tu la serba sedikit..aku pun da lemau gila dengan training pusat ni..jari bengkak..lutut injured..tulang keting sakit is coming..ni demam pulak..haiya..frankly speaking la..game kali ni aku kurang bersemangat..kalau nak dikira sakit tu..memang normal la kan..da nama pun terkinja-kinja..takkan nak rasa aman bahagia plak..kurang semangat tu maybe sebab ada silence miss-communication antara kitorang dengan seorang itu kot..tapi pape hal pon..aku harap game nanti kitorang semua akan bersemangat balik memandangkan kitorang da berikrar main untuk diri sendiri..bukan untuk orang lain..caiyok2!!

p/s : kepala aku da berat nak mampus..aku nak tidur..



No comments:

Post a Comment