Thursday, June 9, 2011

TENET ITU PEHENTING!!! TRIMAS ABG BYR BIL..

da lama aku tak on laptop pusaka neh..kalau takde tenet..memang jadi tukun tiruanla laptop ni..aritu ternoda sket maruah laptop kesayangan aku ni..tapi nasib baik cepat diselamatkan..malam ni tenet da ade..thanx to my abang sebab jadi seorang abang yang pemurah lagi penyayang..ahaks..walaopun kena jawab soalan macam2 macam pesalah juvana..bil broadband aku ini tatap dilangsaikan..hehe..manyak telima kasih wooo..

seperti biasa..bila takde tenet ni..banyakla info2 yang aku tak dapat..pehal nak hantar sms kat seko2..tak canggih la kalau camtu..nanti orang cakap buta it plak..naye kutu...baik simpan duet simpan topup msg boyffriend dan juga gurlgurlgurlfriend..banyak gak dapat pekdoh..

so..1st info yang sangat sangat sangat sangat mengannoyedkan aku ialah...eh..ialah ke adalah?? ahh..takpela..cikgu bm aku tak baca kot blog aku..

WE ARE TO REPORT BACK TO IPGM KT ON THE 20TH OF JUNE

perghhhh...bernanahhh..berkudisss..berkurappp..tapi..siapala aku nak over-over kat sini kan..kang maki lebey2 kang..tak pasal2 tak jadi cegu aku nanti..sape nak sara mak bapak aku nanti...fuhhh...mintak dijaohkanla....tapi pening gak memikirkan handball aku pon tak konfom bape aribulan abih..tapi..when it comes to things like this..aku memang tak dinafikan bijak dan sanggup harungi apa sahaja..ahaks..

what was in my head time tu....

ala...Buzeh ngn Bobby pon join MASUM pe..mesti derang balik lambat gak kan..pastu surat konfomla ade..suruh je kak ya buat surat..mesti maktab angguk-angguk je nanti.. (ok..aku memang suka amik mudah benda2 camni..dhtu..dari nk semak2 pikir kan?? ) betul betul betul..

second news was our accommodation is provided..kene plak lialuvhatetragedy msg aku..tanya pasal bilik bagai..wah wah wah..derang sume pakat da pilih2 roommate bagai..memang advance btol budak2 TESL neh..pigida...macam tak boleh hidup plak kalau tak roommate dengan classmate sendiri..hehehe

lepas tu ade list yang kene wat rayuan untuk stay kat hostel pulakkkk...cilakak hampagas btol la maktab neh...goyang la jugak sebab aku dala balik lambat kan..kene2 nama aku dalam list tu..tak terkedok ke aku nak mencari tempat tinggal sementara..perghh ayattt...bab ni aku pasrah jela..mintak2 derang tak ingat yang aku pernah wujud kat maktab tu dulu..i'll be back as a new Juni..perghhhhh....

sekarang ni aku nak fokus untuk MASUM nanti je..aku pon konfius dapat ke aku beraksi cemerlang dalam game nanti memandangkan kepala lutut aku ni semakin hari semakin sayang untuk dihenjut-henjut..napela time2 camni gak kao nak sakit lutut oii..kepala lutut btol la ko ni lutut... tapi pape pon..insyaallah..aku akan try the best..cewahh...


No comments:

Post a Comment