Monday, June 20, 2011

UPM vs UMT - WE WON!!!!-

20 June 2011 : First game kitorang..Venue: Handball Court, USIM

Alhamdulillah..kitorang menang first game ni..4-1..our heroins for today were Kak Shud, Kak Diela and Kak Nik..even cuaca panas macam gurun sahara..(tapi aku tak pernah pun la sampai gurun tu..) we made it!! tak dapt dinafikan la our opponent pun hebat..laju..agresif..tapi this is what we call rezeki..result from our hard work..mana taknya..training sampai injured patah tangan bagai..oppss... =)

heres some of the moments..pictures can tell thousand words uols...


warming up (part yang paaaaaaaaaaling aku tak suka) before the game begin..


super keepers are warming up..Kak Nik on the left and Zaf on the right..tengok kecik2 je kan keepers UPM ni..tapi derang la yang the best..kalau tak takkan la dapat tittle super dari aku kan..ahaks..


the other super..super Coach Kimi...walaopun besar tapi tetap gagah perkosa sabar dan redha dengan perangai anak2 buahnya..kalau boleh aku nak demo balik macam mana reaksi super coach Kimi time wisel penamat bunyi tadi..perghh..muka puas hati beliau memang sangat puas hati lah!!..ahaks.. puas macam lepas berak..korang paham kan cane kan?? takkan korang xpenah rasa puas dan lega bila dapat berak lepas sakit perut yang amat sangat??




the game...nampak tak aku jadi tikus kat tengah2 tu lari macam popeye sakit perut tu?? ohh...shit...



rest after first half...super coach kimi is coaching and giving instructions..



da nak balik...da menang balikla kan..tunggu apa lagi..hahaha..sungguh riak dan takabur..ni bukan apa..saja nak posing tunjuk jersi..hahaha...sudahla kao Juni...blah! blah! blah!


p/s : hopefully second game is ours......

No comments:

Post a Comment