Tuesday, August 30, 2011

PERASAN vs PERASAAN


Mr Lova
sungguh dulu aku tergedik-gedik gilakan kao..tapi sungguh jugak aku pandai cover..konon cool la kan..imej seorang Juni mesti mao jaga......hakk ptuiii....susah kao tao aku nak berlagak cool depan kao..SUSAH!! owh.....teringat peristiwa duduk berhadapan dengan kao dalam train......time tu aku da ade bf..ahaks...tapi aku still suke tengok kao........wtf!!! lepas abih sekolah...selepas BEBERAPA tahun.....baru kao bagitau aku kao pon suke aku??? kenapa selepas BEBERAPA tahun??? da habisla suke aku dekat kao tu...aiyooo...peristiwa jam tangan peristiwa di gua pegang tangan peristiwa kao tanya aku aku cakap ada bf....owwhhh....siries shit aku memang langsung tak ingat...at last........kao dah pun berpunya........................ehhh....sekarang kao da single kan????? ehem...ehem....xpela...aku lagi selesa berkawan.....

Mr Will-Be-There-Where Ever-I-Go
first love la konon2.......satu2nya yang sampai sekarang aku still have to meet his family......owh.......tergamam bila bekas mak mentua salam hug kiss pipi aku setelah 2 tahun aku sombong angkuh riak sebenarnya segan dan malu nak pegi melawat mereka...............................aku pun wonder.......jaoh mana pun aku pegi.....at last mesti aku balik jumpa Mr Will-Be-There-Where Ever-I-Go ni.............kadang2 rasa selesa bercerita segala yang berlaku kat diri aku ni dekat dia........................tapi sekarang dia da ada buah hati pengarang jantung yang tak kenal aku tapi nak kerek2 dengan aku pooorahhhh................dan aku tak rasa nak ulang benda yang sama setelah dua kali aku menyakiti dia...cewahhhh.....soory dear...really...i didn't know you were badly suffered..........it was just for my own satisfaction............

Mr Hard Hair
xto nak bagi nama apa...teringat plak dekat rambut yang buat kepala dia jadi besar........aku bukan tak kesian dekat hang weyh...tapi serious shit...............you are not my taste...........hahahahah.....boley????? boley aje........

Mr Ashkar
you were torn between me and your fren and i was torn between you and my bf.......awww..........sorry...aku lagi suka menjadi seorang sahabat kepada seorang lelaki macam kao......loket ni aku pakai bukan time nak jumpa kao saja yee...........dont salah2 paham......aku pakai balik lepas aku da tak ada loket wajib yang kena pakai..........................kao pun da jadi tunang orang....xlama lagi nak jadi laki orang bapak orang atok orang moyang orang............semoga bahagia and aku nak jadi membe kao sampai bila2...boley????

Mr Cikeding
PLEASE GO AWAY!!!! PLEASEEE............

Mr V
aku memang lembap lampi blur.....so semuanya salah kao...kalau ko cakap trus terang straight to the point depan muka aku tak payah nak kias2 sanggup datang dari johor amik aku dekat serdang pegi jalan2 melaka lepas tu hantar balik lepas tu cakap aku tak paham bahasa kao nak aku.................yeee...................aku memang lembab...............kalau tak mesti sekarang aku boley naik Vios kao balik kampung tak payah susah2 naik bas kebas punggung.................................eh..kao ingat tak ayat last aku haritu??????
"kao sedar tak kau tu tunang orang?"
tapi kalau hari2 ko datang amik aku bawak pegi jalan2 pun xpe..aku tak kisah.....heee

Mr Almost Rite
nothing to say.........sorry for doing this........believe me this is for our own sake.............THANX A LOT.........eh...tibe2 ase nak nangis plak......dang!!!

Mr Guitarist
we started as fren....tapi disebabkan masing2 bodoh tungau langau cengkerik...frenship yang da hampir 5 tahun ni terputus.......padan muka kao................tapi sebenarnya aku tak rasa ralat pun dengan pemutusan persahabatan ni.............sebab semua salah kao........padan muka kao!! padan muka kao!!! selamat hari raya..................jangan kacau aku lagi da ok.............nanti aku bakar gitar kao tu.....

Mr White Hair
ko memang kiut baik tak kedekut sempoi sweet..............tapi my frenship with your girl is still at the top of my list......................................even sekarang your girl is not yours anymore....aku lagi suka berkawan dengan mamat tak tentu arah macam ko.....rasa sangat selesa walopun nak kentot dalam kereta...ya.....aku sayang ko.........oryte???

No comments:

Post a Comment