Monday, August 8, 2011

PERUTKU MUSUHKU..PERUTKU SAYANGKU


trending topic time lepak-lepak di malam hari sekarang ni adalah work out..bina badan..nak jadi gagah perkosa badan tegap macam sazali tak pun tegap sikit-sikit macam aeron aziz dalam KL Gangster..meme r..eh..tu adi putra..ha..xpela..adi putra pon macho ape..

tiap-tiap malam masing-masing tunjuk otot posing-posing kadang-kadang kalah model spender..sampai KFC Finger Lickin' Good jadi medan pertempuran aksi gusti lengan..wahwahwah.. sampai kadang-kadang aku pun terpshyco jugak..damn!!

nak work out jugakla!!hahahaha..sial la..ptuii!!!

lepas tu teringat plak zaman-zaman dulu..time jadi junior lagi..sekarang da senior ( saje nak mention)..cik nak-kawen-next-year pernah tegur aku ( aku nak considerkan teguran die tu as a pujian..tak kira!! )

time tu baru balik padang..so keluar bilik pakai sport bra je..lepas tu cik nak-kawen-next-year pon keluar bilik gak..bilik kitorang dulu sebelah menyebelah je..kira jiran tetangga aku la..dia nampak aku..then dia cakap perut aku cantik...PERUT AKU CANTIK!!!! PERUT AKU CANTIK!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

.lepas balik tadi gosip-gosip sket dengan cik nak-kawen-next-year tu..dia cakap aah..dulu PERUT AKU CANTIK..sebab dia ingat dulu aku tak makan nasi sebulan..

TAK MAKAN NASI SEBULAN??? abih tu nak makan ape????

betul ke?? betul ke aku boleh tahan tak makan nasi?? macam bukan aku je tu...hmmmm..

lepas tu dia cakap dulu tiap-tiap malam aku buat sit-up..TIAP-TIAP MALAM AKU BUAT SIT-UP..

ok..yang tu memang ak ingat la..dulu aku memang rajin..tapi sekarang nak BUAT SIT-UP TIAP-TIAP MALAM...MAMPUKAH AKU????

nak jugak..nak jugak..dulu kalau orang cakap aku gemok..aku da tak peduli sebab aku ada jawapan..

"Xpe..aku da ada boyfren.."

sekarang da tak boley bagi jawapan yang sebegitu rupa da..deng..

owh..how i miss someone to hold...

eh..

owh..how i miss the old me..

p/s : gmba di atas adalah my beloved sister..Lita..sial la..ptuiii!!!


3 comments:

  1. hekkkkk eeellleeeehhhhh....maen ngan dulu kakkkk...mmmmoooooyyyyaaaaannnngggg aaaakkkkuuu pppuuunnnn ddddaaaaarrrraaaaaa....

    ReplyDelete
  2. da kuruih.........
    hahahaha..........
    kuatkn stamina......
    caiyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...........

    ReplyDelete