Thursday, August 25, 2011

SHOOH SHOOHH!!! KAO BODO PERGI MAEN JAOH2..AKU NAK BALIK KAMPUNG

minggu yang sangat memenatkan kepala hotak dan tubuh badan aku..mood nak balik berkobar-kobar..tapi esymen test esymen presentation pompuan bodoh tak diajar..semuanya betul-betul merosakkan mood nak balik aku..keserabutan kepala hotak aku sampai boleh buat aku tipon abang aku..borak-borak pasal awek pasal nak pegi merisik pasal cincin tunang pasal katil almari dressing table yang dia baru tempah..seronok..tak pernah seumur hidup aku..aku call abang aku borak lama-lama-lama-lama..

hari ni...hari yang teramatlah menyenakkan hotak aku ni..semalaman tak tido sebab buat esymen...(aku memang jenis keje last minute...so what?? da 23 tahun aku idop wat keje last minute)...pagi2 da rushing nak pegi class..presentation...jumpe lecturer....berdepan dengan pompuan tua tapi akai macam budak terencat....balik class ade discussion...lepas discussion taip surat WTF!! lepas taip pegi hantar kat department..teman rumet pegi HEP amik barang...letih!! letih!!

Mr V lambat reply msg aku nak merajuk...(hakk tuii kau Juni..jijik ah nak merajuk bagai).....biarlah..aku pun manusia yang ada hati perasaan....muehehehe...nasib baik Budak Baik belikan aku nasi tomato...kenyang gak perut dalam hati tengah panas2 membara menggelegak ni..

dah..aku nak tinggalkan segala keserabutan yang sementara ni..aku nak balik kamapung!!!! yeah!!! nak balik kampung!!!! yeah!!!

lagi sekali....

aku nak balik kamung!!!! yeahh!!!

hah..excited sampai silap eja....!!!! yeah!!!!

bodoh!!!! kao bodoh!! kao bodoh!! bangang!!!

i promise..one day i'll slap your face!! i swear!!!

balik kampung..hohohohho balik kampung...hohohohho balik kampung...hati riang!!!!!

2 comments:

  1. pompuan tua tapi akai macam budak terencat - nice description Juni, syabas !!!!!!!!!

    ReplyDelete