Saturday, January 21, 2012

MANGSA KEADAAN

Baharom Laknatullah : Semalam saya ada kejar, bukan kejarla, saya ikut sorang pelajar perempuan ni. Dengan pakaian ketatnya, dengan tak pakai tudungnya. Tak berubah dari dulu sampai sekarang. Pergi kelas pakai macam cikgu, bila keluar lain jadinya.

Okay, serba sedikit lebih kurang ayat yang Ketua HEP merangkap Ketua Warden maktab aku cakap time assembly hari tu.

Tiba-tiba ada sms kat handset aku.

IPTI K**** : Ko ke yg dmksudkan tu? =P

Okay, siap ada smiley konon kiut lagi kan ko K****....Aku pun menafikan pertanyaan itu. Bukan aku la. Aku da tak pernah jumpa Baharom Laknatullah tu sejak balik dari UPM.

Eh, ada. Pernah sekali. Time budak-budak ponteng kelas dipanggil mengadap. Sekali tu je. Sekali jeeee..Lepas tu da tak pernah ok.

Rupa-rupanya, bukan K**** je yang suspek aku mangsa Baharom Laknatullah tu, classmate aku pun fikir aku yang menjadi mangsa. Ceh, En TAS dengan Mr CEO pon pikirkan itu aku. Naiss.. Aku tido kot malam tu. Tak keluar berjimba-jimba pon...

En TAS cakap

Ko kan ade history yang tak baik dengan Baharom.. Ok, fine..mengaku..

Semalam K**** kasi explanation.

Mane ade orang lain yang berani wat macam tu pon...

Rekod aku da bersih sekarang. Takde dah aksi kejar mengejar aku dengan Baharom Laknatullah tu. Tu zaman jahiliah aku. Even sekarang pun masih sedikit jahil, tapi aku dah bijak mengatur strategi. Hahaha!




No comments:

Post a Comment