Sunday, December 30, 2012

FIRST LITTLE APPLE

       Jam 1.20 petang 29 December 2012, kakak ipar aku selamat melahirkan baby girl. First child, first niece, first grandchild, first greatgrandchild in our family. 2.8kg berat baby. Owh, aku sungguh excited. Over excited sebab dapat dukung baby. Well, sesungguhnya talent aku untuk menjadi seorang ibu mithali memang teserlah. Wtf. Kena tunggu 2 3 4 5 6 7 8 9 tahun lagi kot baru boleh apply kat baby sendiri. Sighhh.

       Aku memang suka baby. Tapi kalau da besar, aku jeling-jeling je. Hahaha. Lagi-lagi kalau budak-budak yang semacam je perangai dia. Semoga my niece ni tak pergi rumah orang sepah-sepahkan pasu bunga bila da besar nanti.




Derang laki bini nak namekan anak dara derang ni Inas Sofea. Tapi belum muktamad lagi. Excited baby berjaya meluncur keluar belum habis lagi.




Baby, mana-mana baby pon comey kan. Mana ada baby yang xcomey kan. 




See the talent? The extraordinary talent? Huahuahua. Tengok, diam baik berhemah je baby dalam dukungan aku. Well...

       Owh, Kak Mawariah cakap doktor cakap baby ade lesung pipit. Sebelah. Sejibik macam aku jugak.Huahuahua. Nanti da dapat gaji aku nak belikan baby celak Simplyct. Macam aku jugak. Hehe.

       Welcome home, baby!

1 comment: