Sunday, March 31, 2013

KEJOHANAN BOLA JARING MSSPs U-18 ( DUA )

12 MARCH 2013
Supporters. Ticer tu, malas iron tudung punya pasal tapi nak jugak konon-konon matchingkan tudung ngan baju, tros end up macam ustazah palsu ajaran sesat. Dem!!

Supportes jugak. Tak taula sebab apa rajen sangat datang nak support. 

Pertambahan supporters. Owh, yang besar tu datang sebab pompuan menari ballet tu adik angkat dia. Owhhhhh...

Supporters yang paaaaaaaaaling setia datang support tayang muka cari awek scandal adik angkat bagai. Badrus and Pakdin.


GD si pompuan siam ni, setiap kali datang training, mesti datang ngan pakwe dia. Da macam laki anto bini pegi keje  je. Teringat plak aku zaman-zaman netball skola seni dulu. Hmm, hmmm, hmmmm 

2 comments:

  1. juniiii.. hg ingat aku dak??? plissss ingat. pnt aku cari hg :P

    ReplyDelete
  2. alamak!! alamak!!! ak xigttttt!!!!!!! aaaaa....tlg igtkn akuuuuu....

    ReplyDelete