Tuesday, April 2, 2013

KEJOHANAN BOLA JARING MSSPs U-15

13 MARCH 2013
Syuhada, awal2 masok skola ngaku aku sepupu. Lepas tu ngaku aku mak sedarenya pulak. Aku pon tak tahu yang mana satu betul. Memangla ada bau-bau bacang sket, tapi as usual, aku tak tahu celah mana yang bau bacangnya. U-18 netballer, datang support U-15 team. 


Sama kan teacher dengan students. Kan? Kan? Ni u-15 tao and i was like one of them. Bangganya. Bangganya. Hahahaktuii kau Juni!!

Penuh dedikasi teacher Juni kasi semangat dekat anak-anak didik. Sedih sebab kalah satu mata je. Nangis-nangis siap budak-budak ni. Kesiann....lek suda..leklusapkoklu..bongok punya teacher.

Selitkan jugakla budak Naiman ni..

Ni pon nk selitkan jugak sebab macam kiut je gamba ni. Lon, my form 4 student.

Alahai, nak cakap lagi bnde sama, tapi nanti orang cakap teacher comey over pulak. Hahaha!!

Rasyidah. Sekarang jadi PA tetap kalau nak suruh panggil Naiman datang staff room. Hehe.

Da leading okay

Kak Yat, awat jadi cmni? Hahaha!! Cegu ICT SMK Beseri turon support. Tingin nak main senanye tu. Tapi sebab da jadi bini orang, kempunanla.

Seri!!!! Go SMKB!!!

Skola yang paling ramai supporters duduk masuk bersila menempik-nempik melalak-lalak tepi court time game. 

The Heroine, Shakila GS

Ok, kalah satu mata je. Good job girls!

Second game. We made it!!! 10 berbalas telur ayam kitorang bagi. 

Muka excited si teachernya sebab menang second game.

With the heroines. C is Erni, kecik tapi cargas. Belakang is Syasya GD. Before game bole hentam melantak ayam dua ketul. But she was awesome. Sangat banyak membantu team defends bola. And Shakila the shooter. 

Salnie. Gelak macam nak runtuh langit pompuan ni.

No comments:

Post a Comment